Rayenpanday Focus (C) Marleen Suzanne Liggend 1600 Site
© Marleen Suzanne

Rayen Panday

Focus

Datum & tijd
Vr 1 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe

Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayens voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd.

Wegens omstandigheden had Rayen het afgelopen jaar alle tijd om een voorstelling te maken. Om te beseffen dat hij overal even ver vanaf staat als dat hij er deel van uitmaakt. Om zich af te vragen waarom hij zich zóveel in bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet meer relevant is. Én waarom we allemaal ‘ons gevoel’ aan het volgen zijn, zonder dat ons dat verder brengt. Om scherp te blijven moet je zowel kunnen in- als uitzoomen. Toegegeven; deze tekst komt óók vaag over, maar dat komt omdat u de voorstelling nog niet heeft gezien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van u:

Focus.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
De pers over Fenomeen
“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” – NRC (5 sterren) “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” – Theaterkrant “Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.” – Theaterparadijs (5 sterren) “Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg.” – I Love Theater
Datum & tijd
Vr 1 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe