Pink Floyd Project The Wall 40 Years Liggend (C) Rechtenvrij 1600 Nieuwe Datum 0305

Pink Floyd Project

The Wall 40 Years (1979-2019)

Datum & tijd
Za 5 mrt | 20:15 - 22:15
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 39,50
Incl. drankje en garderobe

Spectaculaire integrale uitvoering van Pink Floyds meesterwerk.

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands.

Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit. Pink Floyds magnum opus 'The Wall', met teksten geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. Van het album zijn wereldwijd bijna twintig miljoen exemplaren verkocht. De liveshow van 'The Wall' kende destijds een grootse aanpak, die in de popmuziek geen gelijke had en die u nu terug kunt zien in 'The Wall 40 Years'. Nog nooit eerder zag u zoiets dergelijks in het Nederlandse theater!

Met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.
De voorstelling heeft meerdere 5 sterren recensies ontvangen!

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:15
20:15 - 22:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
Steenwijker Courant (*****)
"Indrukwekkende upgrade van The Wall door Pink Floyd Project" (...) Pink Floyd Project heeft op verbluffende wijze het verhaal achter The Wall in nieuwe beelden weergegeven" (...) "regelmatig kippenvel….hulde hulde hulde…" (...) "Zelden zo’n fantastisch zaalgeluid meegemaakt" (...) "Pink Floyd Project heeft gezorgd voor een moderne remake van een muzikaal icoon"(...) ‘De toenmalige leden van Pink Floyd zouden glimmen van trots"
Friesch Dagblad
“een indrukwekkend eerbetoon” (...) “ Wim Holsappel weet de zangpartijen van Waters geweldig te vertolken”(...) “de band heeft met gitarist Henk Bennen echt een geheim wapen in huis ” (...) “ een visueel spektakel ” (...) “ de animaties zijn een geweldig alternatief voor de originele filmanimaties ” (...) “ wat de muziek betreft; veel dichter bij het origineel kom je niet ”
Datum & tijd
Za 5 mrt | 20:15 - 22:15
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 39,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]