Pieter Derks © Marije Kuiper 1600 Site
© Marije Kuiper

Pieter Derks

Uit het niets

Datum & tijd
Wo 20 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 28,00
Incl. drankje en garderobe

Daar is hij weer! In zijn vorige voorstelling wist hij het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario.
In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Pieter Derks
Muziek Pieter Derks
Recensies
Telegraaf ???? over 'VOOR WAT HET WAARD IS'
Pieter Derks laat zich in nieuwe show van zijn intiemste kant zien. …de voorstelling is duidelijk met zorg opgebouwd en inhoudelijk sterk.
NRC ????? over 'VOOR WAT HET WAARD IS'
‘Voor wat het waard is’ van Pieter Derks is flonkerend, ideeënrijk cabaret. …bij elkaar maakt het ‘Voor wat het waard is’ tot een flonkerende, steengoede voorstelling, de beste die Derks tot nu maakte.
AD ????? over 'VOOR WAT HET WAARD IS'
Pieter Derks brengt prachtige ode aan strijdbaarheid van zijn te vroeg geboren dochter …zijn persoonlijke rode draad weet hij steeds weer moeiteloos met de actualiteit te verbinden en scherp engagement wordt afgewisseld met luchtigere onderwerpen.
De Volkskrant ???? over 'VOOR WAT HET WAARD IS'
Pieter Derks stelt prikkelende vragen over de vermarkting van de zorg, het onderwijs en zo’n beetje alles. …zijn kritische bespiegelingen op de thema’s van de tijd-zijn specialiteit.
Datum & tijd
Wo 20 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 28,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]