469 5849 Peter Van Rooijen Liefde Dood En Bob Ross LIGGEND Copyright Diederick Bulstra Photography 1600 Site 061121

Peter van Rooijen & band

Liefde, dood & Bob Ross

Datum & tijd
Za 6 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Met Liefde, dood & Bob Ross brengt Peter van Rooijen samen met zijn 4-koppige band weer een enorm gevarieerd liedjesprogramma. Vol schitterende, idiote en ontroerende songs, waarin Peter melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor en zowel muzikaal als tekstueel steeds verrast. Recht voor z'n raap en toch poëtisch. Country, pop, r&b, suffe cabaretliedjes, ze komen allemaal voorbij, want Peter verveelt zich snel. Hij zingt over het milieu, onbetaalde facturen, ouders van kinderen, Gouda, liefde, dood en een bepaalde Amerikaanse schilder, die (in tegenstelling tot Peter) nul pretenties had en hij was ook nog eens (helemáál in tegenstelling tot Peter) altijd goed gehumeurd. Laat uw oordoppen thuis en neem uzelf mee.

Het vervolg op Peters eerste, met sterren overladen liedjesprogramma Liefde, dood & zwaartekracht, dat ook nog werd genomineerd voor de Poelifinario 2019.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Met: Peter van Rooijen | Band: Anne Punt, Yordi Petit, Bram van den Brekel e.a.
Regie Dick Hauser
Recensies
Theaterkrant over ‘Liefde, dood & zwaartekracht’:
‘[..]waarom zou je in vredesnaam duizenden kilometers reizen als waarschijnlijk in de buurt Peter van Rooijen met zijn geweldige band speelt, waar je voor een paar tientjes puur geluk kunt vinden.’
Juryrapport Poelifinario 2019:
‘Bij Van Rooijen weet je nooit hoe een nummer uit zal pakken, omdat hij emotie en melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor. Soms weet hij die verschillende registers zelfs verbluffend mooi te combineren.’
NRC Handelsblad over ‘Liefde, dood & zwaartekracht’:
‘Van Rooijen weet het gevoel van vervreemding goed te vangen en maakt het publiek er hard mee aan het lachen.' (...) Ondanks alle lof en een collectie ijzersterke songs is hij een van de beter bewaarde geheimen in de Nederlandse muziek"
Volkskrant over ‘Liefde, dood & zwaartekracht’:
“Een betoverend theaterconcert” (...) Peter van Rooijen schrijft en zingt geweldige Nederlandstalige liedjes, in de traditie van cabaret- en kleinkunsthelden als Jeroen van Merwijk, Maarten van Roozendaal en Boudewijn de Groot"
Datum & tijd
Za 6 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]