Aanstalten Paulien Cornelisse 1600 Site 060422

Paulien Cornelisse

Aanstalten

Datum & tijd
Wo 6 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe

‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer die ‘tijden' precies begonnen. Paulien Cornelisse vermoedt 50.000 jaar geleden, om drie uur ’s middags, want dat is het onzekerste moment van de dag.
Het beste wat je kunt doen, vindt Paulien, is de onzekerheid accepteren, omarmen, erkennen, ‘facen’, en een plekje geven binnen je eigen wereldje.
'Vaak weet je pas wat je wilt zeggen als je het al gezegd hebt,’ heeft vast iemand ooit wel eens gezegd. Hopelijk is ook na afloop nog steeds onzeker wat er nu eigenlijk is verteld.

NB Deze cabaretvoorstelling is ook geschikt voor mensen die wél veel zeker weten.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
Trouw **** over ‘Om mij moverende redenen’:
“Cornelisse laat als vanouds haar prettig gekantelde blik vallen op alledaagse onbenulligheden die in haar universum grote proporties kunnen aannemen. (…) Hilarische anekdotes levert dat op.”
Algemeen Dagblad **** over ‘Om mij moverende redenen’:
“Ze is onovertroffen als ze speelt met haar specialiteit: de taal en de modieuze woorden en begrippen die het Nederlands teisteren.”
de Volkskrant **** over ‘Om mij moverende redenen’:
“Het wordt allemaal overtuigend gebracht door de 41-jarige Cornelisse, die inmiddels als een bedreven, energiek vertellende stand-upcomedian op het toneel staat en zelfs nog enkele bijzondere imitaties weggeeft, zoals een memorabele van een levensmoe koffiezetapparaat.”
Datum & tijd
Wo 6 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]