Haenen Brengt Vreugde 30 Jan Theaterweekend 1600 Site Fritz Design

Paul Haenen

Haenen brengt Vreugde (Nationaal Theaterweekend)

Datum & tijd
Zo 30 jan | 14:30
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Excl. drankje

Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Paul Haenen zelf beter leren kennen, maar ook kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Een middag vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en zelfs Bert. De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit; dat is de instelling van Paul Haenen, in welke hoedanigheid ook. Een eigenzinnige en vrolijke voorstelling!

Het is moeilijk om Haenen in een vakje te stoppen. Is het cabaret? Niet echt, want zijn uitgangspunt is het verhaal en niet de humor. Is het journalistiek theater? Ook eigenlijk niet, want hoewel hij via de kranten de actualiteit behandelt en soms vragen aan het publiek stelt, is het te fantasievol om het journalistiek theater te noemen. Is het elke keer hetzelfde? Nee, hij vindt het leuk om het elke keer net weer iets anders te doen. Kortom: je moet hem gewoon zien en ondergaan. Feit is wel dat de meeste mensen vrolijker de zaal uitgaan dan ze er in zijn gegaan!

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend: een weekend om niet te missen! Van 28 t/m 30 januari 2022 ademt heel Nederland theater. Ook bij TAQA Theater De Vest kun je dit weekend terecht voor mooie, grappige én indrukwekkende voorstellingen voor slechts € 10 per kaartje.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:30
14:30
Grote Zaal
Grote Zaal
Datum & tijd
Zo 30 jan | 14:30
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Excl. drankje