102021Het Dier Het Dier En Het Beestje Kurt Van Der Elst Liggend 1 1536X1024

JeugdTheaterVestival: Theater Artemis

Het dier, het dier en het beestje (8+)

Datum & tijd
Wo 20 okt | 19:30 - 21:00
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Kind (t/m 12 jr) € 10,00
Regulier € 10,00
Incl. limonade en garderobe

Een gezongen fabel over een meisje van acht

Een hond loopt iedere ochtend met twee dino’s naar haar basisschool. In de klas van meester octopus heeft ze veel lol, maar ook wat moeite met opletten. Een haai komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school? Met knikkende poten stapt ze in het taxibusje van het nijlpaard. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeestje?

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’. Een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over interne begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.

Extra:

Voor de voorstelling 
Speel voor de voorstelling in onze theaterspeelplaats! Je kunt je verkleden, verhalen verzinnen, tekenen en je uitleven met lego.  

Na de voorstelling: gemaskerd bal! 
De voorstelling vloeit over in een gemaskerd dierenbal in onze foyer! Dierenmaskers, dierenhapjes, groovy muziek, discolampen en meedoedansjes regelen wij. Trek jij je dierenpyjama, dierenonesie of dierenprintje aan? Het gemaskerde bal duurt een kwartier, zodat onze jonge gasten weer op tijd naar bed kunnen.  

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:30 - 21:00
19:30 - 21:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Sieger Baljon, Tjebbe Roelofs, Nimuë Walraven, Anneke Sluiters | stem: Leny Breederveld
Muziek Keimpe de Jong
Regie Jetse Batelaan, Lara van Hoof (regie-assistent)
Recensies
NRC:
“HET IS RAZENDKNAP HOE BATELAAN MET ZIJN BIZARRE MUSICAL EEN ONTREGELENDE BALANS WEET TE TREFFEN TUSSEN HUMOR EN DRAMA: DE VORM IS INTENS GEESTIG, MAAR OOK DE HARTVERSCHEURENDE EENZAAMHEID VAN STERRE BLIJFT VOELBAAR”
BRABANTS DAGBLAD:
“KNAP VAN BATELAAN IS DAT HIJ NERGENS OORDEELT OF VERONTRUST. HIJ HOUDT JONG EN OUD DIK ANDERHALF UUR IN ZIJN BAN”
THEATERKRANT.NL:
“DAT BATELAAN DIT THEMA VAN ‘ANDERS ZIJN’ ZO VERRASSEND EN TEGELIJKERTIJD TOEGANKELIJK WEET AAN TE SNIJDEN, DANKT HIJ NAAST ZIJN EXCEPTIONELE REGISSEURSKUNDE AAN DE BIJZONDERE VORMGEVING EN DE VIER GEESTDRIFTIGE ACTEURS DIE ZICH VOL ENERGIE OP HUN TAKEN STORTEN: SIEGER BALJON, TJEBBE ROELOFS, NIMUË WALRAVEN EN ANNEKE SLUITERS”
DE VOLKSKRANT
“DE ORIGINALITEIT IN HET DIER, HET DIER EN HET BEESTJE IS ONGEËVENAARD.”
Datum & tijd
Wo 20 okt | 19:30 - 21:00
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Kind (t/m 12 jr) € 10,00
Regulier € 10,00
Incl. limonade en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]