031822 Jannekedebijl Ditishetnou (C) Bas Losekoot Liggend
© Bas Loosekoot
© Bas Loosekoot

Janneke de Bijl

Dit is het nou

Datum & tijd
Vr 18 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe

Net als iedereen heeft Janneke misschien niet lang meer te leven. Ze wil geen kind, geen broodfonds en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt (liever niet zelfs). Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe precies even leuk vindt als een maand Curaçao?

In Dit is het nou observeert Janneke er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor.

Janneke is lid van Comedytrain, won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de comedytalenten van 2019.


We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
De pers over Zonder zin kan het ook
“Dit is negativiteit waarvan je vrolijk wordt.” - **** De Volkskrant “Scherpzinnige, soms vileine en dan weer liefdevolle observaties over zichzelf en haar omgeving” - **** De Volkskrant “Een veelbelovend debuut.” - ***1/2 Telegraaf “Met zelfspot en engagement belicht Janneke de Bijl de kleinste ontmoetingen en gedachten.” - Parool
Datum & tijd
Vr 18 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]