De Laatste Tocht (C)Leo Vogelzang Liggend 1600 Site 120122
© Leo Vogelzang

Henk Angenent, Evert ten Napel, Syb van der Ploeg e.v.a.

De laatste tocht

Datum & tijd
Wo 12 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 27,50
Incl. drankje en garderobe

De Hel van ’63, Evert van Benthem in ’85 en ’86: geen enkele sportwedstrijd is zo in ons collectief geheugen gegrift als de Elfstedentocht. Op 4 januari 1997 werd de (voorlopig) laatste Elfstedentocht verreden. Het was een legendarische tocht waarin drama en euforie hand in hand over de finish kwamen.
Vijfentwintig jaar na de Tocht van ‘97 brengen bekende en onbekende hoofdrolspelers een sportief, muzikaal en literair eerbetoon aan de mooiste en zwaarste sportwedstrijd die Nederland rijk is. Uiteraard met winnaars Klasina Seinstra en Henk Angenent. Maar ook met bekende en onbekende verhalen van rijders, omlijst door muzikanten, schrijvers en wetenschappers die allemaal op hun eigen manier een ode brengen aan de Tocht der Tochten.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Met o.a. Henk Angenent, Klasina Seinstra, Piet Paulusma, Henk Kroes, Syb van der Ploeg en Evert ten Napel. | Presentatie: Roelof de Vries (BNNVara), Roelof de Vries (Omrop Fryslân)
Datum & tijd
Wo 12 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 27,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]