Kik Fuse Fuse Live © Merlijn Doomernik (Liggend) Site 1600
© Merlijn Doomernik
© Merlijn Doomernik

Fuse

Fuse Live

Datum & tijd
Wo 18 mei | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 22,00
Excl. drankje

Fuse speelde zich definitief in de spotlights als huisband van tv-programma Podium Witteman, maar minder bekend is de route die ze sinds 2012 hebben afgelegd: honderden optredens, van krappe clubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen. De uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in het repetitiehok - het zit allemaal ingesleten in het DNA van deze topformatie met hun eigenwijze geluid.

Met muziek van onder anderen Maurice Ravel, Nils Frahm, Manuel de Falla, Miles Davis en Simeon Ten Holt.

Deze voorstelling is wegens de coronabeperkingen verplaatst naar dit theaterseizoen. Iedereen met oude tickets heeft nieuwe tickets ontvangen. Tip: in Mijn Vest kun je altijd je actuele tickets downloaden.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Afgelast
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Adriaan Breunis: altviool | Daniel van Dalen: percussie | Emma van der Schalie: viool | Julia Philippens: viool | Mascha van Nieuwkerk: cello | Tobias Nijboer: contrabas
Recensies
Recensies
Haarlems Dagblad: "Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal." Het Concertgebouw: "Nederlands meest veelzijdige ensemble." Klassieke Zaken: "Fuse staat synoniem voor muzikaal avontuur."
Datum & tijd
Wo 18 mei | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 22,00
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]