Diana&Zonen 1920X1080 (Met Logo) 1600 Site

Diana & Zonen

Een koninklijke musical over Prinses Diana

Datum & tijd
Vr 18 feb | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Stipkaart € 31,10
Regulier € 59,50
Incl. drankje en garderobe

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen. De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

Waarschuwing: In Diana & Zonen wordt gebruik gemaakt van stroboscopen.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Marlijn Weerdenburg, Gerrie van der Klei e.a.
Muziek Jeroen Sleyfer, Sophie Veldhuizen en André Breedland (liedteksten)
Regie Frank van Laecke
Recensies
AD
"Marlijn Weerdenburg schittert in Diana & Zonen alsof ze nooit anders heeft gedaan" (...) "ijzersterke dialogen, aangrijpende duetten en een vleugje humor" (...) "Diana & Zonen laat echt een indruk achter"
Musicalsites
"Een koninklijke musical met allure die het absoluut waard is om te gaan zien en luisteren "(...) "Marlijn Weerdenburg speelt breekbaar en liefdevol met al haar twijfels zonder dat het heel erg sentimenteel wordt, maar blijft nuchter en vertelt haar verhaal. Ze vertolkt de emoties van Diana met mooi gedoseerd spel. Freek Bartels kruipt in de huid van Harry en doet dat vol energie en een ontroerend inlevingsvermogen"
Musicaljournaal
"Indrukwekkende scenes met pakkende emoties" (...) "Diana & Zonen mag zeker geslaagd genoemd worden en is absoluut een aanrader. Het is weliswaar de eerste eigen productie van MediaLane (Iris van den Ende), de mensen die eraan gewerkt hebben zijn gepokt en gemazeld in musicalland en dat straalt de productie ook uit".
Het Parool
"Een avond plezier op hoog niveau"(...) De muziek is van zeer hoog niveau. Een schitterende mix van disco, jaren tachtig nederpop, meidengroep-pop, stevige rock en melodieuze ballads (...) "
Datum & tijd
Vr 18 feb | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Stipkaart € 31,10
Regulier € 59,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]