Verleiders Corne Van Der Stelt 1600
© Corne van der Stelt
© Corne van der Stelt

DE VERLEIDERS

Pandepaniek

Datum & tijd
Vr 8 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 32,50
Stipkaart € 17,60
Excl. drankje

Deze voorstelling is helaas afgelast. Kaarthouders ontvangen spoedig meer informatie.

DE VERLEIDERS dagen u uit om mee te denken over de mondiale coronacrisis. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy worden door deze pandemie nog urgenter. Daarom juist nu een dystopische, absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01% rijken daar gebruik van maken.

De coronacrisis zal grote maatschappelijke en sociale consequenties hebben. Juist in angstige tijden is het noodzakelijk om met een breder perspectief naar de zaken te kijken en dat gaan DE VERLEIDERS doen! Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belastinggeld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger. Wat doet dit met u, uw werk, uw geliefden, uw spaargeld? Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan?

Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Het is tijd voor actie. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag. Durf te komen!

Deze voorstelling is wegens de coronabeperkingen verplaatst naar dit theaterseizoen. Iedereen met oude tickets heeft nieuwe tickets ontvangen. Tip: in Mijn Vest kun je altijd je actuele tickets downloaden.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács
Regie Aat Ceelen
Datum & tijd
Vr 8 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 32,50
Stipkaart € 17,60
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]