220122 Bodildelaparra Dagenvanrijst©Diederickbulstra 1600 Site
© Diederick Bulstra

Bodil de la Parra

Dagen van Rijst

Datum & tijd
Za 22 jan | 20:30 - 21:45
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe

Een familie kroniek over een Indo-Chinese hippie familie in het Amsterdam van de jaren zeventig.

Bodil groeide op in een nieuwbouwflat in de Amsterdamse wijk Osdorp. Een prettige minimaatschappij, waarbij ze als een kameleon laveert tussen haar vrijgevochten ouders, haar Indo - Chinese grootouders, en haar vrienden op de bekrompen buurtschool. Ze past zich overal aan en probeert koste wat kost normaal te zijn. Niet makkelijk als je voor je Indo- Chinese Oma moet zorgen terwijl je ouders met artistieke uitspattingen het ene na het andere feest geven. In de voorstelling blikt ze terug op haar jeugd en stuit ze op verloren gewaande Chinese tradities. Zitten die ook in haar? Ze ziet een lijn naar het heden en vraagt zich af wat er in de huidige tijd van haar wordt verwacht. Vol humor en tragiek wekt zij haar familiegeschiedenis tot leven.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:45
20:30 - 21:45
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Bodil de la Parra
Regie Casper Vandeputte
Recensies
Theaterkrant
“In Het Verbrande Huis vertelt Bodil de la Parra met minimale middelen, veel vaart en een flinke dosis humor het verhaal van het Surinaamse deel van haar roots.”
Volkskrant **** - Over Het Verbrande Huis (2018)
“In haar voorstelling is De la Parra bijna anderhalf uur continu aan het woord, maar het verveelt geen seconde. Haar tekst is prettig wispelturig, haar acteren spannend en levendig.”
Datum & tijd
Za 22 jan | 20:30 - 21:45
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]