Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Try Out Cafe
Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. Daar wil je bij zijn!

Vanmiddag treden voor je op:
Samir Fighil (stand up)
Davey Turnhout (cabaret)
Ramon Chatrer
Luan Buleshkai 
Presentatie: Nina de la Croix

Samir Fighil- Schwung (Persoonlijkheidsprijs Cameretten 19)
Samir wil thuis de perfecte vader en man zijn, op zijn werk de beste ambtenaar en ook nog eens het liefst iedereen te vriend houden. Dat gaat natuurlijk fout. Nu is hij niet alleen de kluts maar ook zijn schwung kwijt. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele typetjes geeft hij een inkijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich zonder er om heen te lullen van zijn kwetsbaarste kant zien.

Davey Turnhout (Juryprijs ASCF) 
Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey Turnhout tegenwoordig een import-Amsterdammer. Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijks leven en ervaringen. Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uit- straling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Davey’s grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. In een vol De La Mar Theater won Davey Turnhout de juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019 en nu gaat hij het land in met zijn debuut.
Davey Turnhout is een begenadigd schrijver van roasts. Bij de Dutch Roast Battles in Comedy Café Amsterdam werd Davey uitgeroepen tot ‘Roastbaas 2017’ en op een speciale editie in TivoliVredenburg tijdens het Utrecht International Comedy Festival 2020 brak hij de zaal af in een roast battle tegen Dave Felida.

Ramon Chatrer
Ramon Chatrer (1996) is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Verder is hij wekelijks te horen met een cabaretrubriek bij Giel Beelen op NPO2 en staat hij momenteel in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling ‘Roestplaats’: een voorstelling over de lusten en driften die in ons mensen schuilen. Roestplaats In de muzikale cabaretvoorstelling ‘Roestplaats’ is er eindelijk eens ruimte voor al onze manische hersenspinsels en diepste gevoelens. Met rauwe kleinkunst en en zang vanuit zijn tenen bespreekt Ramon Chatrer dat wat we al jaren verdrukken. "Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes’ -Theaterkrant" Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar laat lopen.’ -Juryrapport Groninger Studenten Cabaret Festival 2020.

Luan Buleshkai (Finalist AKF 2020 - Shaffy Cheque) 
Luan Buleshkaj is een woordkunstenaar in de breedste zin van het woord en al een hele poos bezig met spoken word. De Albanese Amsterdammer maakte daarvoor vooral naam als battlerapper (L-Deep) bij het platform 'Punchout Battles'. Sinds Luan zijn eerste stappen zetten in de poëziewereld stond hij al op vele gerenommeerde podia in Nederland. In 2018 stond Luan op Lowlands en in 2019 verzorgde hij de tekst en voice-over voor een reclame van Gemeente Amsterdam. Bovendien was hij gastdichter bij het BNNVARA-programma Spijkers met Koppen en deed hij een TED Talk tijdens TEDxAmsterdam. Luan staat vooral bekend om zijn woordspelingen en gevoel voor improvisatie.

Dit café is verplaatst van 31 januari naar 24 oktober 2021. Oude tickets blijven geldig.
Kaarten
  • Try-Out Café

    Zaal Plein Zaal
    Prijs Normaal € 12,00
    PrijsCJP € 8,00 incl. drankje en garderobe

    Try-Out Café Plein Zaal 12.00