Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent! 

Try Out Cafe
Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café- chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel met de grote namen van morgen. Daar wil je bij zijn!

Vanmiddag treden voor je op:
Luuk van der Vaart
Beth en Flo
Presentatie: Yvonne van den Eerenbeemt

Luuk van der Vaart
Luuk van der Vaart studeerde Theaterwetenschap en won in 2017 de Publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Luuk gaat op en af, en doet écht zijn best. = Meer niet.
Luuk is wnnaar van de  jury - en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2020. 

Beth & Flo
Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten moeten kapot. Ze willen eruit! Veel liever gaan ze apenkooien, snoep scheppen en liefdesliedjes zingen. Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Ze willen op avontuur!

Dit Try-Out Café is verplaatst van 28 maart 2021 naar 30 januari 2022. Iedereen met oude tickets ontvangt nieuwe tickets.
Kaarten
  • Try-Out Café

    Zaal Plein Zaal
    Prijs Normaal € 12,00
    PrijsCJP € 8,00 incl. drankje en garderobe

    Try-Out Café Plein Zaal 12.00