Stichting Alkmaarse Kamermuziek

Ingeborg Bröcheler, alt en Mirsa Adami, piano

verhuring
De internationaal furore makende Nederlandse alt Ingeborg Bröcheler en de van oorsprong Albanese pianiste Mirsa Adami bieden een droomrecital voor de liefhebbers van de betere vocale muziek. Via Glucks Che faro senza Euridice en de even aanstekelijke als hondsmoeilijke aria’s van Tancredi uit Rossini’s gelijknamige opera, gaat de tocht naar de broeierige laatromantiek van Mahler en de even aandoenlijke als humoristische en zelden in Nederland uitgevoerde visie van Benjamin Britten op het fenomeen wiegeliedje. Een programma waarbij de stem van Ingeborg Bröcheler, die haar leven ooit begon als bestuurskundige en criminoloog, volledig tot zijn recht komt en de charme van de lage vrouwenstem uit elke noot spreekt.

Op het programma staan liederen van Christoph Wilibald von Gluck, Gioachino Rossini, Gustav Mahler en Benjamin Britten.

Kaarten
Donateur worden kost € 100 per seizoen (u heeft recht van toegang tot de concerten). Losse kaarten zijn aan de zaal te verkrijgen zodra er voor volledige zalen gespeeld mag worden, deze kosten € 20. Leerlingen van muziekscholen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
 


 
Kaarten
  • Stichting Alkmaarse Kamermuziek

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 20,00 Incl. garderobe

    Stichting Alkmaarse Kamermuziek Grote Zaal 20.00