Staatsopera van Tartastan

Nabucco

opera

Liefde Verraad Wraak

‘Nabucco' is de eerste succesvolle opera van Verdi. Het grote slavenkoor met het prachtige 'Va pensiero' groeide uit tot het alternatieve Italiaanse volkslied, een symbool van de Italiaanse eenheid. Nabucco vertelt het Bijbelse verhaal van de Joodse ballingschap in Babylon. De wrede heerser Nabucco raakt verwikkeld in een machtsstrijd met zijn dochter Abigaille, waarin zij uiteindelijk het onderspit zal delven en de Joden hun vrijheid herwinnen. Indrukwekkende decors, het grootse koor, internationale solisten en prachtige muziek van Verdi staan garant voor een indrukwekkende voorstelling.

De Staatsopera van Tatarstan komt al ruim twintig jaar naar Nederland met kwalitatief hoogstaande producties en heeft de harten van vele Nederlandse operaliefhebbers veroverd. De traditionele ensceneringen van de opera’s vallen bij het publiek zeer in de smaak. Met live orkest, Italiaans gezongen, Nederlandse boventiteling.


We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • Staatsopera van Tartastan

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 44,00 Incl. drankje en garderobe

    Staatsopera van Tartastan Grote Zaal 44.00