Scapino Ballet Rotterdam

The Square 2

dans
Het toneel als ontmoetingsplek. Dat is het uitgangspunt van The Square, een nieuwe reeks voorstellingen van Scapino Ballet Rotterdam, gemaakt door opkomend talent. In deze tweede editie gaat een internationaal gezelschap van jonge dansmakers en een ervaren muzikant samen op avontuur. Mario Bermudez Gil (Spanje) haalt zijn inspiratie uit verschillende culturen en rituelen, Antonin Comestaz (Frankrijk) maakt speelse stukken met zijn absurd komische kijk op het leven en Gong XingXing (China) wordt met haar theatrale dans in eigen land als grote belofte gezien.  
 
De basis voor The Square2  wordt gelegd door de muziek van Richard van Kruysdijk. Van minimalistisch tot stuwend, met een arsenaal aan elektronica maakt hij collages met elementen uit de dance en ambient. In The Square2  bouwt hij zo samen met de dansers en choreografen intuïtieve klankwerelden die de dans voortstuwen.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • Scapino Ballet Rotterdam

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 26,50 Incl. drankje en garderobe

    Scapino Ballet Rotterdam Grote Zaal 26.50