Pheifer & Blom

En en

theater
Anniek Pheifer en Jacqueline Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie én op de planken en twee van de grappigste actrices van ons land. Voor het eerst brengen zij nu een  fysieke, muzikale en absurde duovoorstelling, boordevol brutale inzichten op het dagelijkse leven, waarin niets en niemand wordt ontzien. Ze geven kleine antwoorden op grote vragen en grote antwoorden op kleine vragen in een pijnlijk herkenbare collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. Met gelaagde personages trekken ze verwacht gedrag van vrouwen uit zijn verband: grof en behagend, hard en zacht. We zijn het allemaal of willen het allemaal zijn. En en….. Een ideale avond met vertrouwde gezichten in een nieuwe vorm en stijl! Voor iedereen die houdt van Fleabag, Plien en Bianca, Waardenberg en de Jong, Toren C. en Nanette Gadsby is Pheifer & Blom een must see!

Een ideale avond met vertrouwde gezichten in een nieuwe vorm en stijl, en een tip voor iedereen die houdt van de Britse comedy ‘Fleabag’, Plien en Bianca, Waardenberg en de Jong, Toren C. en Hannah Gadsby’s comedyshow ‘Nanette’.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • Pheifer & Blom

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 23,50 Incl. drankje en garderobe

    Pheifer & Blom Kleine Zaal 23.50