Omdenken

Zoals verwacht loopt alles anders

cabaret

Een nieuwe visie op omdenken

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!
 
Zoals verwacht loopt alles anders
 
In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • Omdenken

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 27,50 Incl. drankje en garderobe

    Omdenken Grote Zaal 27.50