Michael starring Ben

Spetterend eerbetoon aan de King of Pop

show

Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 komt deze Engelse succesproductie in mei 2022 op herhaling voor een nieuwe tour langs Nederlandse en Belgische theaters. Naar aanleiding van zijn plotselinge overlijden in 2019 wordt Michael Jackson herdacht met een wervelende show die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg, en waarin alle grote hits oor en oog passeren.
Dit choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker ‘Ben’ die wordt geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een stevige band. Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief 'Thriller', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Man in the Mirror' en nog veel meer.

MICHAEL! Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop ...

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Kaarten
  • Michael starring Ben

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 35,00 Incl. drankje en garderobe

    Michael starring Ben Grote Zaal 35.00