Rudolphi Producties

Het Debuut 2021

theater

Ontdek aanstormend theatertalent!

Het Debuut loopt voor de troepen uit. Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties veelbelovend theatertalent in Het Debuut. De nieuwe generatie theatermakers die de podia in de toekomst gaat bestormen. Pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen.
Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals selecteert Rudolphi Producties de meest urgente werken van toonaangevende jonge makers. Laat je meevoeren door deze avontuurlijke makers, met lef en scherpzinnigheid tonen zij hun visie op de wereld. Gooi jezelf in het diepe en laat je verrassen door het rauwe en ongepolijste werk.
Een avondvullend programma met twee korte voorstellingen en een film. 

Dit jaar in Het Debuut:

Annihilation
I reduce to nothing

Aleksej Ovsiannikov

Flying High
Eva Van Kleef, Maria Marbus

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 20 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (dus € 9 of € 8  per voorstelling, inclusief een drankje). Bij het bestellen voor deze voorstelling kun je kiezen voor één van de Vers van De Vest pakketten.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • Rudolphi Producties

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 Incl. drankje en garderobe

    Rudolphi Producties Kleine Zaal 18.50