George & Eran Producties

George & Eran worden veganisten

toneel

Een klimaat komedie over voedsel.

IJskappen smelten, dieren sterven uit bij de vleet en vreemde virussen springen over naar de mens. Kortom, de wereld staat weer eens in brand. Het is tien óver twaalf en de klok die tikt maar door. Om moedeloos was te worden, ware het niet dat de twee wereldverbeteraars weer eens in actie besloten te komen. Dit keer richten ze hun pijlen op de bio-industrie, het klimaat en misschien zelfs op de walvissen.
 
Als twee mannelijke Greta Thunbergs, ​offeren ze hun gewoontes, gemakken en geneugten op voor een betere wereld. De twee mediterrane carnivoren laten voor eens en voor altijd het vlees links liggen. Een maiskolf ingevlogen uit Senegal komt hun keuken niet meer in en een dag niet gedemonstreerd is een dag niet geleefd. Ze moeten wel, ze hebben geen keus, want net vader geworden gaat het niet langer over hun toekomst maar over die van hun kinderen. Dus zullen zij van nu af aan het goede voorbeeld geven. Ook al worden ze bespuugd, gehaat en vernederd. Alles zullen zij geven voor een betere wereld.
 
In deze duurzame klimaatkomedie omarmen George & Eran samen met twee vrouwen (zelfs daarin zetten ze hun beste beentje voor!) hun verantwoordelijkheid. Ze kijken elkaar recht in de spiegel. Ze belichten hun tekortkomingen, sporen elkaar aan en worden met hun sierlijke neuzen op de feiten gedrukt. Niemand zal worden gespaard. Want zoals de bijbel het ons zo mooi vertelt: Wij allen zijn schuldig.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • George & Eran Producties

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 22,50 Incl. drankje en garderobe

    George & Eran Producties Kleine Zaal 22.50