De Suriname Monologen

Een bijzondere avond over dit veelzijdige land

muziektheater
‘De Suriname Monologen’ wordt een bijzondere avond die een prachtig licht zal werpen op dit veelzijdige land, waarmee Nederland zo nauw verbonden is.
 
Een collectief van Surinaamse theatermakers, schrijvers en muzikanten komt met een zestal monologen. Twintigste-eeuwse kopstukken uit de rijke geschiedenis van het land worden op de planken gezet door bekende acteurs, begeleid door livemuziek. In een schitterend toneelbeeld komen de verhalen voorbij van invloedrijke Surinamers als Johan Ferrier, Sophie Redmond en Desi Bouterse, maar ook dat van de Amsterdamse actrice en beeldende kunstenaar Nola Hatterman, die zich met hart en ziel verbonden voelde met Suriname en er ging wonen. Vanavond zie je twee van deze monologen.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 20 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (dus € 9 of € 8  per voorstelling, inclusief een drankje). Bij het bestellen voor deze voorstelling kun je kiezen voor één van de Vers van De Vest pakketten.
 
We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
 
Kaarten
  • De Suriname Monologen

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 22,50 Incl. drankje en garderobe

    De Suriname Monologen Kleine Zaal 22.50