PeuterVestival - BonteHond

SUPERSLOW (2,5+)

jeugd Bestel kaarten
Een ode aan nieuwe dingen ontdekken en uit je comfort zone breken. Hetgeen waar peuters het allerbeste in zijn en iets dat ouders soms lastig vinden. Met goede bedoelingen, heel veel liefde en uit bescherming willen ouders hun kinderen behoeden voor het onbekende. Maak je maar geen zorgen, kinderen zijn vaak prima in staat zijn om dat zelf te ondervinden. Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden.
 
Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin. Een voorstelling waaruit blijkt dat peuters veel stoerder zijn dan hun ouders ooit hadden verwacht.
 
Dus stel jezelf open, verwacht niks en ontvang alles. Een ode aan het avontuur.
 
SUPERSLOW is zo klimaatneutraal mogelijk geproduceerd. Het onderzoek zal na afloop gepresenteerd worden. 

Kom spelen in de Dikkie Dik speeltuin
Hoe is het... om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken - of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.
 
In ‘Dikkie Dik & Ik' kan het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig. Dat vieren we met een theaterervaring die zich niet beperkt tot de theaterzaal.
Vanaf het moment dat je het theater binnen komt, bevind je je in de wereld van een kat.
Doe je mee?

De foyer is omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken!

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
 • PeuterVestival - BonteHond

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 10,00 Incl. limonade en garderobe

  PeuterVestival - BonteHond Grote Zaal 10.00
 • PeuterVestival - BonteHond

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 10,00 Incl. limonade en garderobe

  PeuterVestival - BonteHond Grote Zaal 10.00