Arno Schuitemaker

The way you sound tonight

dans
“The Way You Sound Tonight is een van die theaterervaringen waarvan je verlangt dat die eeuwig voortduurt. Schuitemaker slaagt erin alle elementen te laten kloppen.” – VSCD Jury. The Way You Sound Tonight ontving in oktober 2019 de Zwaan voor meest indrukwekkende dansproductie.

In tijdelijke ervaringen van het eeuwige geven vijf performers leven aan aaneengesloten cycli van pulserende bewegingen. Adam en hartslag, dag en nacht, The Way You Sound Tonight is een multi-gelaagd universum en belichaamt het onvermijdelijke verstrijken van de tijd. Het heden was nog nooit zo voelbaar.

Aan weerszijden van het toneel ervaart het publiek één van de meerdere cycles, die elk één uur duren. De performers gaan onafgebroken door. Hun onderlinge relaties wisselen in elke nieuwe cyclus: de performer die een cyclus volbrengt, initieert de volgende. Elke keer, elk moment, vormt de echo uit het verleden een nieuw begin, en brengt verbinding en vertrouwen in harmonie - voor een eeuwigheid.
 
We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • Arno Schuitemaker

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 Incl. drankje en garderobe

    Arno Schuitemaker Kleine Zaal 18.50