André Kuipers en Sander Koenen

Space Academy live - een buitenaards avontuur (8+)

familie

Spannende reis naar een wereld waar ‘onder’ en ‘boven’ niet bestaan.

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar zweeft in bollen om je heen...
 
Bij Space Academy live komt de wereld van de ruimtevaart écht tot leven. Met de mooiste videobeelden en live experimenten ben jij voor even astronaut. Je traint voor een ruimtemissie en ontdekt hoe een raketlancering voelt. Hoe het is om de hele dag te zweven en of je dat hier op aarde ook kunt beleven.
                               
Riemen vast en aftellen maar. Na de lancering reis je sneller dan het licht naar de verste uithoeken van het heelal. Langs sterren en planeten, nevels en kometen. In de ruimte is waanzinnig veel te ontdekken. Ga jij ooit wonen op Mars? Bestaat buitenaards leven? En hoe kijk jij als astronaut naar onze eigen planeet, de aarde?
 
Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Aan het eind van de show beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van kinderen in het publiek.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • André Kuipers en Sander Koenen

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 24,50 Incl. drankje en garderobe

    André Kuipers en Sander Koenen Grote Zaal 24.50