Zomer op het Plein in De Vest

Steffen Morrison - Soul Revolution | Mell & Vintage Future

voorstelling Bestel kaarten

Het belooft een prachtige zomer te worden, want Zomer op het Plein en Zomer in De Mare gaan door! Beide festivals worden samengevoegd in de maanden juni, juli en augustus. Om de bezoekersstroom te reguleren, vinden de festivals dit jaar binnen plaats. In een prachtig aangeklede Grote Zaal van TAQA Theater De Vest waan je je in festivalsfeer. Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, worden alle voorstellingen twee keer gespeeld.

Steffen Morrison - Soul Revolution
Steffen Morrison groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Steffen eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding terwijl hij zijn eigen draai geeft aan het kleurrijke soulgenre. Nadat hij in 2016 zijn EP ‘Just Another Man’ uitbrengt gaat het hard. In het najaar van 2017 trekt hij zich terug met muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis om te werken aan nieuw materiaal. Het resultaat is het album 'Movin’ On' dat in 2018 is verschenen. In 2019 ging de soulzanger voor het eerst de theaters in met zijn eigen productie ‘The Art Of Being Human’, waarin hij het Nederlandse publiek kennis liet maken met de verhalen achter de artiest Steffen Morrison en zijn repertoire. Inmiddels heeft Steffen ook zijn eerste stappen gezet in het buitenland en vorig najaar verscheen er wederom een prachtig nieuw album, genaamd 'Soul Revolution'.

Mell & Vintage Future 
Aandachtige tv-kijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice of Holland en van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob. Maar dat is het verleden, we kijken hier naar de toekomst. Mell heeft nu haar plek gevonden bij Vintage Future (toetsenist Nico Brandsen en drummer Ton Dijkman). Met hun gedeelde passie voor soulmuziek, bleek dit de perfecte match. Als sessiemuzikanten hebben Brandsen en Dijkman hun sporen ruimschoots verdiend en wilden nu eens iets voor eigen rekening doen. Met een miniem aantal instrumenten weet het trio een vol geluid neer te zetten. 
Kaarten
 • Zomer op het Plein in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 5,00 incl. drankje en garderobe

  Zomer op het Plein in De Vest Grote Zaal 5.00
 • Zomer op het Plein in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 5,00 incl. drankje en garderobe

  Zomer op het Plein in De Vest Grote Zaal 5.00