Zomer op het Plein in De Vest

Ruben Annink en Roxeanne Hazes

theaterconcert Bestel kaarten

Het belooft een prachtige zomer te worden, want Zomer op het Plein en Zomer in De Mare gaan door! Beide festivals worden samengevoegd in de maanden juni, juli en augustus. Om de bezoekersstroom te reguleren, vinden de festivals dit jaar binnen plaats. In een prachtig aangeklede Grote Zaal van TAQA Theater De Vest waan je je in festivalsfeer. Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, worden alle voorstellingen twee keer gespeeld.

Ruben Annink
Ruben Annink ken je misschien wel van het afgelopen seizoen van het tv-programma ‘Beste Zangers’. Hij maakt eerlijke en warme Nederlandstalige popmuziek. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda en de Munnik, Marco Borsato, Bløf, en Guus Meeuwis. De Haarlemse zanger - die zijn carrière als straatmuzikant begon - is op zijn 15de ontdekt door Ali B, waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft de zanger afscheid genomen van de urban muziek en heeft hij zijn eigen sound en stem ontwikkeld.
 
Roxeanne Hazes
De zangcarrière van Roxeanne Hazes begon op veertienjarige leeftijd. Middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte ‘Holland Zingt Hazes’ concerten, verblijdde ze Nederland en België met haar vaders muziek. Maar na tien jaar begon het te kriebelen en zocht ze een nieuwe uitdaging en uitlaatklep. Met haar debuutalbum ‘In Mijn Bloed’ sloot zij een periode af; ongelukkig, zoekend, boos. Het maakproces was haar therapie. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. Roxeanne maakte daarna een album vol elektronische popgeluiden met een nostalgisch levensliedrandje in een modern jasje. Inmiddels is ze bezig met een nieuw album, waarbij ze op zoek gaat naar nog meer muzikale vrijheid.
Kaarten
 • Zomer op het Plein in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 5,00 incl. drankje en garderobe

  Zomer op het Plein in De Vest Grote Zaal 5.00
 • Zomer op het Plein in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 5,00 incl. drankje en garderobe

  Zomer op het Plein in De Vest Grote Zaal 5.00