Zomer op het Plein in De Vest

Eva van Manen en Lucky Fonz III

theaterconcert Bestel kaarten

Het belooft een prachtige zomer te worden, want Zomer op het Plein en Zomer in De Mare gaan door! Beide festivals worden samengevoegd in de maanden juni, juli en augustus. Om de bezoekersstroom te reguleren, vinden de festivals dit jaar binnen plaats. In een prachtig aangeklede Grote Zaal van TAQA Theater De Vest waan je je in festivalsfeer. Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, worden alle voorstellingen twee keer gespeeld.

Eva van Manen
Songwriter, producer en dichter Eva van Manen beweegt binnen het spanningsveld tussen verschillende disciplines en werelden. Ze verkent het grijze gebied tussen woord en geluid, hart en hoofd, het ondervinden en het reflecteren. Of het nu produceren, gedichten uitdragen of live optreden betreft, het werk van Eva lijkt altijd te ontstaan uit een soort natuurlijke creatieve golfbeweging.

Lucky Fonz III
Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten en bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’. Lucky heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zeven albums, waaronder de Nederlandstalige albums ‘Hoe je Honing Maakt’, ’In Je Nakie’ en ‘Multimens’. Als live-performer veroverde Lucky zowel de clubs als festivals zoals Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows.

Kaarten
 • Zomer op het Plein in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 5,00 incl. drankje en garderobe

  Zomer op het Plein in De Vest Grote Zaal 5.00
 • Zomer op het Plein in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 5,00 incl. drankje en garderobe

  Zomer op het Plein in De Vest Grote Zaal 5.00