Zomer op het Plein in De Vest

Dieter van der Westen en Her Majesty

theaterconcert Bestel kaarten

Het belooft een prachtige zomer te worden, want Zomer op het Plein en Zomer in De Mare gaan door! Beide festivals worden samengevoegd in de maanden juni, juli en augustus. Om de bezoekersstroom te reguleren, vinden de festivals dit jaar binnen plaats. In een prachtig aangeklede Grote Zaal van TAQA Theater De Vest waan je je in festivalsfeer. Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, worden alle voorstellingen twee keer gespeeld.

Dieter van der Westen
De Dieter van der Westen band bestaat uit Nederlandse topmusici met imponerende internationale speelervaring. De bandleden richten zich op hun gezamenlijke liefde voor authentieke Americana liedjes. Grooving Americana van eigen hand is wat de Dieter van der Westen band speelt met zowel traditionele Americana-, folk- en country-invloeden als hier en daar ook een uitstapje richting de wereldmuziek. Van der Westen is beïnvloed door Knopfler, Young, Bruce Springsteen en Tom Waits. Met een achtergrond in Noord-Afrikaanse muziek, combineert hij het met ritmes en klankkleur, van artiesten als Idir, Khaled en Manu Chao.

Her Majesty
Ter ere van het vijftigjarig jubileum van het Crosby, Stills, Nash & Young album Déjà vu neemt Her Majesty ons mee terug naar de gloriedagen van de legendarische band. Her Majesty maakte de afgelopen jaren grote indruk met de programma’s Déjà vu en Marrakesh Express in meer dan 200 uitverkochte zalen en oversteeg volgens vele CSNY-liefhebbers zelfs het origineel. Vanmiddag speelt Her Majesty het meesterwerk Déjà vu integraal met klassiekers als ‘Teach Your Children’, ‘Almost Cut My Hair’, ‘Our House’ en ‘Carry On’, aangevuld met het mooiste en beste van het overige CSNY-repertoire. Dit alles als altijd met “samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie,” aldus De Volkskrant.
Kaarten
 • Zomer op het Plein in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 5,00 incl. drankje en garderobe

  Zomer op het Plein in De Vest Grote Zaal 5.00
 • Zomer op het Plein in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 5,00 incl. drankje en garderobe

  Zomer op het Plein in De Vest Grote Zaal 5.00