Zomer in De Mare in De Vest

The Double Collective - One of Each | Aramelo - (Un)folded

familie Bestel kaarten
Het belooft een prachtige zomer te worden, want Zomer op het Plein en Zomer in De Mare gaan door! Beide festivals worden samengevoegd in de maanden juni, juli en augustus. Om de bezoekersstroom te reguleren, vinden de festivals dit jaar binnen plaats. In een prachtig aangeklede Grote Zaal van TAQA Theater De Vest waan je je in festivalsfeer. Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, worden alle voorstellingen twee keer gespeeld.

The Double Collective - One of Each

Toen de Nederlandse choreograaf Dalton Jansen danser Gihan Koster tegenkwam, viel de treffende gelijkenis met oud-collega Terencio Douw hem meteen op. Getriggerd door hun bijna identieke uiterlijk en expliciete bewegingstaal, besloot hij een stuk te maken voor deze twee dansers genaamd The Double. Na dit prijswinnende symbiotisch duet, geeft The Double Collective vervolg aan hun choreografische onderzoek naar evenbeelden. One of each is een uitnodiging om de subtiele verschillen te ontdekken die specifiek zijn voor elke danser. Niet één, maar twee lichamen, met ieder een eigen identiteit. Is het voor de twee mannen, na zo lang samen gedanst te hebben, nog mogelijk om los van elkaar te komen?

Aramelo - (Un)folded
Twee speelse figuren nemen je mee op reis. Onderweg ontdekken ze een trampoline die ze gaan opzetten met acrobatiek en humor. Indrukwekkende trampolinekunsten maken het verhaal van de twee tegengestelde karakters compleet. Een voorstelling voor het hele gezin, vol grappige momenten, vrolijke melodietjes en een goede sfeer!
Kaarten
 • Zomer in De Mare in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 2,50 Excl.drankje

  Zomer in De Mare in De Vest Grote Zaal 2.50
 • Zomer in De Mare in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 2,50 Excl.drankje

  Zomer in De Mare in De Vest Grote Zaal 2.50