Zomer in De Mare in De Vest

Hendrick-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp - Springtime | Cie One Shot - One shot!

familie Bestel kaarten

Het belooft een prachtige zomer te worden, want Zomer op het Plein en Zomer in De Mare gaan door! Beide festivals worden samengevoegd in de maanden juni, juli en augustus. Om de bezoekersstroom te reguleren, vinden de festivals dit jaar binnen plaats. In een prachtig aangeklede Grote Zaal van TAQA Theater De Vest waan je je in festivalsfeer. Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, worden alle voorstellingen twee keer gespeeld.

Hendrick-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp - Springtime 
Springtime is een over-the-top romantische komedie in de traditie van de stomme film. Een man en een vrouw hangen aan roestige stalen veren. Daardoor zijn ze beperkt in hun bewegingen, maar binnen de beperking zijn de mogelijkheden onbeperkt. In deze 20 minuten durende voorstelling stapelen de clichés zich op tot een tragikomisch liefdesverhaal. Van eerste ontmoeting tot ‘en ze leefden nog lang en gelukkig…’
Een spectaculaire beeldende voorstelling zonder tekst, voor publiek van alle leeftijden.

Cie One Shot - One Shot!
One Shot, omdat je het maar één keer kunt proberen... Deze voorstelling mixt alle traditionele circus skills met een vleugje vrijheid. Ze testen, falen, nemen risico en doen elkaar nét geen pijn. Laat jij je verbazen door de behendigheid van de artiesten, of door het onvoorspelbare van de zware objecten die ze het podium op slepen? Op het ritme van live muziek worden dans en acrobatiek vermengd met bijlwerpen en Chinese paaltechniek.
 
Kaarten
 • Zomer in De Mare in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 2,50 Excl.drankje

  Zomer in De Mare in De Vest Grote Zaal 2.50
 • Zomer in De Mare in De Vest

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 2,50 Excl.drankje

  Zomer in De Mare in De Vest Grote Zaal 2.50