Yentl en de Boer

Lacrimosa

cabaret Bestel kaarten

De leukste liedjesmakers van Nederland maken er weer een groot feest van.

NIEUWS: Yentl Schieman en Christine de Boer zijn beiden in verwachting. Het toeval wil dat de cabaretières slechts een paar dagen na elkaar zijn uitgerekend. Eerder dit jaar kondigden ze hun nieuwe voorstelling Lacrimosa aan. Deze zal worden verplaatst naar het volgende theaterseizoen. In TAQA Theater De Vest zullen de voorstellingen gespeeld worden op 14 en 15 mei 2021. Kaartkopers worden eind augustus per brief geinformeerd. Kaartjes blijven geldig en worden omgezet naar de nieuwe speeldata.  

---

Nee, dat klinkt niet vrolijk. ‘Lacrimosa’. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah! Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden.
 
Dus brengen Yentl en de Boer in hun derde voorstelling een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijkere titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.
Kaarten
 • Yentl en de Boer

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 26,50 incl. drankje en garderobe

  Yentl en de Boer Grote Zaal 26.50
 • Yentl en de Boer

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 26,50 incl. drankje en garderobe

  Yentl en de Boer Grote Zaal 26.50