Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Try Out Cafe Bestel kaarten
 • zo 06 dec
  16:00 - 17:30
  Plein Zaal
  Uitverkocht
 • zo 06 dec
  13:00 - 14:30
  Plein Zaal
  Uitverkocht
Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. Daar wil je bij zijn!
Vanmiddag treden voor je op:

Lisa Ostermann (kleinkunst / cabaret)
Thjum Arts (stand up)
Lotte Velvet ( kleinkunst)

Presentatie: Pieter Jouke

Lisa Osterman
Lisa Ostermann won afgelopen februari zowel de Juryprijs als de Publieksprijs als de Studentenjuryprijs op het Leids Cabaret Festival.
Lisa maakt ‘spannend en geestig cabaret,’ aldus de Theaterkrant. Ze ‘kreeg iedereen moeiteloos mee’ (NRC) en heeft ‘een sterke zangstem’ (de Volkskrant). Lisa ‘zette het publiek vanaf de eerste minuut op het verkeerde been’ maar ‘wist ook te ontroeren’ (NRC). ‘Haar veelzijdigheid maakt dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar haar volgende programma’ (de Telegraaf)..Lisa schrijft, naast haar eigen materiaal, af en toe grappen voor het TV-programma Dit Was Het Nieuws en sketches voor het Klokhuis, waarin ze ook zelf meespeelt.

Thjum Arts
Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk. Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.“Interessant, origineel en spannend. Een hoge lachscore en uitzicht op een carrière!” – Jacques d’Ancona
“Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.” – Jury LCF

Lotte Velvet
Lotte Velvet is de winnares van de AKF Sonneveldprijs 2020 en de AKF Publieksprijs voor haar programma 'ondergrond'. Lotte heeft genoeg over het weer gepraat: de Apocalyps nadert. Gewapend met elektrische gitaar en scherpe blik neemt ze je mee in haar kijk op onze maatschappij. Klimaatactivisten, politici en onderbuikstemmers komen aan het woord in een muzikale en talige mix van punk tot poëzie. Kritisch, maar met compassie, want we zijn allemaal wel eens op het verkeerde moment ergens binnengekomen.

 
Kaarten
 • Try-Out Café

  Zaal Plein Zaal
  Prijs Normaal € 10,00
  PrijsCJP € 6,50 Excl.drankje

  Try-Out Café Plein Zaal Uitverkocht 10.00
 • Try-Out Café

  Zaal Plein Zaal
  Prijs Normaal € 10,00
  PrijsCJP € 6,50 Excl.drankje

  Try-Out Café Plein Zaal Uitverkocht 10.00