Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

cabaret Bestel kaarten
 • zo 28 mrt
  13:30 - 15:00
  Plein Zaal
  Uitverkocht
 • zo 28 mrt
  16:00 - 17:30
  Plein Zaal
  Uitverkocht
Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. Daar wil je bij zijn!

Vanavond treden voor je op:

Beth & Flo
Luan Buleshkaj
Luuk van der Vaart
Presentatie: Yvonne van den Eerenbeemt

Beth & Flo (Finalisten - derde prijs AKF 2020)
Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo (Elsbet Remijn en Claudette Verhulst) alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten moeten kapot. Ze willen eruit! Veel liever gaan ze apenkooien, snoep scheppen en liefdesliedjes zingen. Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Ze willen op avontuur.

Luan Buleshkaj (Finalist (tweede prijs) en Shaffy prijs - AKF 2020)
In zijn eerste theatervoorstelling ‘Leeuwenkind’ kaart Luan Buleshkaj zowel persoonlijke als actuele onderwerpen aan. Thema’s als opgroeien in Amsterdam-West als enig kind met een alleenstaande moeder, de oorlog in Kosovo, mannelijke kwetsbaarheid, multiculturaliteit, vriendschap, verlatingsangst en de hip-hop- en straatcultuur spelen een belangrijke rol. Spoken word-voordrachten worden afgewisseld met toneelspel en muzikaal ondersteund.
Tekst en spel: Luan Buleshkaj. Gitaar: Yassine Belghanch.

Luuk van der Vaart
Luuk van der Vaart studeerde Theaterwetenschap en won in 2017 de Publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en in 2020 won hij zowel de jury- als publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Yvonne van den Eerenbeemt (presentatie)
Yvonne van den Eerenbeemt is actrice en zangeres. In 1999 ontving zij de prijs voor Jong Talent Brabant uit handen van Mary Dresselhuys en daarna werd zij aangenomen op de Frank Sanders Akademie voor Muzikaal Theater in Amsterdam. In 2004 studeerde ze af. Vervolgens speelde ze bij verschillende muziektheatergezelschappen als Los Hyenos, Julia’s Junkyard en TG Nieuwe Buren. Daarnaast was ze te zien in muzikale familievoorstellingen van V&V Entertainment, Studio 100 en Theater Terra. Na het behalen van de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2014, debuteerde Yvonne met SIRENE, waarin ze avond na avond het brandalarm door de theaters liet loeien.

Dit Try-Out Café is verplaatst van 19 december 2020 naar 28 maart 2021. Oude tickets blijven geldig (oude tickets voor 19:00 uur zijn geldig voor 13:30 uur; oude tickets voor 21:00 uur zijn geldig voor 16:00 uur).
Kaarten
 • Try-Out Café

  Zaal Plein Zaal
  Prijs Normaal € 10,00
  PrijsCJP € 6,50 Excl.drankje

  Try-Out Café Plein Zaal Uitverkocht 10.00
 • Try-Out Café

  Zaal Plein Zaal
  Prijs Normaal € 10,00
  PrijsCJP € 6,50 Excl.drankje

  Try-Out Café Plein Zaal Uitverkocht 10.00