Thijs Lindhout

Hoe de fuck vind ik geluk?

theatercollege

In deze show word je in 60 minuten uitgelegd hoe je in tijden van crisis toch geïnspireerd en gelukkig kunt blijven. Of zelfs nog gelukkiger kunt worden. De kwaliteit van je leven wordt veel meer bepaald door de mate waarin je om kan gaan met tegenslagen, dan de mate waarin je in staat bent om je dromen te realiseren. Tevens is dit een tegenslag die veel kansen biedt. De wereld wordt even stopgezet. Je hebt ineens minder werkdruk, meer tijd om door te brengen met je dierbaren en meer tijd voor bezinning. Is dat niet waar we juist zo naar verlangden?

Oké genoeg serieus gepraat. In deze tweede show van Thijs Lindhout, speciaal geschreven voor de situatie waar we ons nu in bevinden, ervaar je een achtbaan aan emoties. Zing mee met de coronamedley, ontdek hoe je intiem kunt zijn zonder elkaar aan te raken en ga gegarandeerd met een glimlach naar huis. In een tijd waarin er weinig mogelijkheden zijn om uit te gaan, is dit een verademing. Eindelijk weer een avondje muziek en lachen.

Deze voorstelling is verplaatst. Oude kaarthouders ontvangen nieuwe tickets. De voorstelling is exclusief drankje.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
 

Kaarten
  • Thijs Lindhout

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 27,00 Excl.drankje

    Thijs Lindhout Kleine Zaal 27.00