Theateralliantie

HET WONDERBAARLIJKE VOORVAL MET DE HOND IN DE NACHT

toneel Bestel kaarten

Een originele kijk op de wereld om ons heen.

Maak kennis met Christopher, een 15-jarige jongen die met een vorm van autisme leeft. Christopher houdt van wiskunde, van lijstjes en patronen en hij spreekt altijd de waarheid. Van mensen begrijpt hij dan weer niet zo veel. Als Christopher de dode hond van zijn buurvrouw in de tuin aantreft en hij verdacht wordt van moord gaat hij op onderzoek uit om de dader te achterhalen. Tijdens zijn zoektocht komt Christopher achter onverwachte waarheden die zijn wereld op zijn kop zetten.  
 
HET WONDERBAARLIJKE VOORVAL MET DE HOND IN DE NACHT laat je de wereld zien door de ogen van iemand die met autisme leeft en daardoor alledaagse dingen soms als onbegrijpelijk ervaart. Tegelijk levert dat ook een volstrekt originele kijk op de wereld om ons heen op.  

Deze productie van de Theateralliantie zal geregisseerd worden door Pieter Kramer met Mattias van de Vijver in de rol van Christopher.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
 
 

Kaarten
 • Theateralliantie

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 43,00 Incl. drankje en garderobe

  Theateralliantie Grote Zaal 43.00
 • Theateralliantie

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 43,00 Incl. drankje en garderobe

  Theateralliantie Grote Zaal 43.00