The Cosmic Carnival

Fleetwood Mac: The Incredible Story

theaterconcert Bestel kaarten
 • vr 05 mrt 19:00 Grote Zaal
  Uitverkocht
 • vr 05 mrt 21:00 Grote Zaal
  Uitverkocht

Een live documentaire!

Dit concert is wegens coronamaatregelen verplaatst van 16 oktober 2020 naar 5 maart 2021.

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. Zo overleefde de Brits/Amerikaanse formatie talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must see voor iedere Fleetwood Mac-fan! En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.

Een intense voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al drie seizoenen en bijna 100 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival.
Kaarten
 • The Cosmic Carnival

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 25,00 Excl.drankje

  The Cosmic Carnival Grote Zaal Uitverkocht 25.00
 • The Cosmic Carnival

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 25,00 Excl.drankje

  The Cosmic Carnival Grote Zaal Uitverkocht 25.00