The Bootleg Sixties

Tribute

theaterconcert Bestel kaarten

Swingend eerbetoon aan de beste muziek van de jaren zestig.

De heren van The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op hun kop. Deze succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een nieuwe setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig.

In de woorden van Sir Elton John: "This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world." Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek van Groningen tot Maastricht meezingen en dansen. Denk aan 'Hey Jude', 'Blowin’ in the Wind', 'Sound of Silence' en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

De Britse muzikanten leggen met passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek en door de prachtige historische beelden waan je je terug in de tijd. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Een gegarandeerd succes.

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino.
Kaarten
 • The Bootleg Sixties

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 26,00 incl. drankje en garderobe

  The Bootleg Sixties Grote Zaal 26.00
 • The Bootleg Sixties

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 26,00 incl. drankje en garderobe

  The Bootleg Sixties Grote Zaal 26.00