The Bootleg Sixties

Overtures

theaterconcert

Swingend eerbetoon aan de beste muziek van de jaren zestig.

De heren van The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op hun kop. Deze succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een nieuwe setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig.

In de woorden van Sir Elton John: "This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world." Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek van Groningen tot Maastricht meezingen en dansen. Denk aan 'Hey Jude', 'Blowin’ in the Wind', 'Sound of Silence' en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

De Britse muzikanten leggen met passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek en door de prachtige historische beelden waan je je terug in de tijd. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Een gegarandeerd succes.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
Kaarten
  • The Bootleg Sixties

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 26,00 Incl. drankje en garderobe

    The Bootleg Sixties Grote Zaal 26.00