Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Yoran de Bont e.v.a.

Rocky Horror Show

musical

Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen.

De Rocky Horror Show is een absolute must-see. Een wereldwijd fenomeen genomineerd voor vijf Tony Awards. In deze waanzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky vele grenzen doen vervagen. "Don’t dream it, be it."
 
Hysterische parodie op horror- en science fictionfilms
De Rocky Horror Show was de eerste musical uit de jaren zestig die toen al stond voor diversiteit en het aandurfde vrije seksualiteit uit te beelden. De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde cult-hit ‘The Time Warp’. Een show waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag!

Cast 
De hoofdrol is voor Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van David Bowie). Producties die ook internationaal zeer succesvol waren. Naast Sven Ratzke ook met musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.
 
Kaarten
  • Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Yoran de Bont e.v.a.

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 39,50 Incl. drankje en garderobe

    Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Yoran de Bont e.v.a. Grote Zaal 39.50