Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Yoran de Bont e.v.a.

Rocky Horror Show

musical

Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen.

De ‘Rocky Horror Show’ is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde kaskraker. Het is een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen, een avond waarop iedereen mee mag doen en alles kan.
 
In deze Nederlandstalige versie van de rockmusical is de hoofdrol voor de internationaal succesvolle topentertainer Sven Ratzke. Hij speelt Brad, die net is verloofd met Janet. Door een lekke band en een onweersbui raken ze verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter. Ze maken kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. Zo ontaardt een stormachtige avond in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again.

Esmée Dekker naast Sven Ratzke in de ‘Rocky Horror Show’
Esmée Dekker maakte haar debuut in ‘De Jantjes’ en speelde daarna in ‘Heerlijk duurt het langst’ en ‘Zo’n Toon’. Haar eerste echt grote rol scoorde ze in ‘A Chorus Line’, gevolgd door de hoofdrol in ‘My Fair Lady’. Voor de vertolking van Eliza Doolittle ontving ze lovende kritieken en een nominatie Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol. Afgelopen seizoen was ze te zien als maîtresse in ‘EVITA’ en vertolkte ze een keer per week de titelrol Evita. Op dit moment is ze te zien in de musical ‘Lazarus’ van Ivo van Hove.
Kaarten