Stipkaart 2020-2021

Profiteer van de voordelen!

extra
Met de Stipkaart bezoek je voorstellingen zonder risico. Zo durf jij al het theater aan!

Ben je een frequente bezoeker van TAQA Theater De Vest? Wil je eens iets nieuws proberen? Schaf dan een Stipkaart aan. Met de Stipkaart ondersteun je TAQA Theater De Vest en krijg je altijd een tweede kans. Je profiteert van een aantal aantrekkelijke voordelen:
  • Op de dag van de voorstelling (online vanaf 8.00 uur) kun je (maximaal twee) nog beschikbare toegangskaarten voor de helft van de normale toegangsprijs kopen (geldt uitsluitend voor door TAQA Theater De Vest geprogrammeerde voorstellingen).
  • Je kunt gebruik maken van de regeling ‘Niet goed, Nieuwe kans’ (zie onderstaande uitleg).
  • Je ontvangt tweewekelijks de digitale nieuwsbrief van TAQA Theater De Vest
  • Wij stellen je incidenteel op de hoogte van bijzondere projecten en voorstellingen via e-mail.
Niet goed, Nieuwe kans
Stipkaarthouders kunnen gebruikmaken van een bijzondere regeling. Voldoet een voorstelling niet aan je verwachtingen? Dan kan een Stipkaarthouder na de pauze een formulier invullen bij onze receptionist. Vervolgens wordt een tegoedbon met de waarde van de gekochte kaarten minus de administratiekosten toegestuurd.

Het Stip-lidmaatschap kost € 30,00 per seizoen en wordt zonder je schriftelijke opzegging (voor 1 juni) per 1 september van ieder jaar automatisch verlengd. Na aanschaf ontvang je een bevestiging en daarna word je als Stipkaarthouder online en aan de kassa herkend en wordt de Stipkorting automatisch verrekend. Uit milieuoverwegingen zenden we geen speciale Stippas meer toe.
Kaarten
  • Stipkaart 2020-2021

    Zaal Zaal: n.v.t.

    Stipkaart 2020-2021 Zaal: n.v.t.