Steef de Jong en Louis van Beek

Bloemenduel

theater

Wegens groot succes op theatertournee!

Louis van Beek en Steef de Jong schreven Bloemenduel, een groots opgezette operette met vier hoofdrollen, een stuk of acht bijrollen, een koor en muziek voor een groot orkest. Alles bij elkaar voor een man of 80. Of eigenlijk een vrouw of 80, want ze schreven Bloemenduel voor een all female cast. Het testpubliek waar ze de operette aan presenteerden reageerde zo enthousiast, dat ze besloten om er de theaters mee in te gaan. Gewoon met z’n tweeën. Het resultaat is Bloemenduel, een all female cast operette (voor twee heren).

Bloemenduel is het waargebeurde verhaal van twee adellijke dames in het Wenen van 1892. De prinses en gravin zijn gevraagd om de bloemstukken te arrangeren voor een tentoonstelling. De aanvankelijk prettige samenwerking loopt echter al snel stuk op een meningsverschil en ontaardt in een ruzie die zo hoog oploopt, dat ze elkaar uitdagen voor een duel.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

 
Kaarten
  • Steef de Jong en Louis van Beek

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 Incl. drankje en garderobe

    Steef de Jong en Louis van Beek Kleine Zaal 19.50