Scapino Ballet Rotterdam

The Square

dans

Dansmakers en kunstenaars gaan op avontuur.

Het toneel als ontmoetingsplek. Dat is het uitgangspunt van ‘The Square’. Veelbelovende dansmakers en kunstenaars gaan samen op zoek naar wat hen onderscheidt en verbindt. In deze editie gaan drie choreografen en een kunstenaar uit een andere discipline op avontuur. Onder regie van artistiek directeur Ed Wubbe worden alle ideeën samengebracht en als scènes in een film tot één geheel gemonteerd. Het resultaat is een voorstelling waarin dansstijlen botsen, door elkaar vloeien en elementen uit andere disciplines voor spannende wendingen zorgen.
 
‘The Square’ is een voorstelling die verrast, ontregelt, bruist van de creativiteit en het publiek meeneemt op avontuur. Vorig seizoen was de eerste editie, een spannende mix van danspoëzie, gymnastische slapstick, breakdance, hiphop en slam poetry improvisaties. We kijken dan ook met spanning uit welke ontmoetingen er in de nieuwe editie plaatsvinden.

Deze voorstelling is verplaatst van 21 mei 2021 naar 30 maart 2021. Had je al tickets, dan ontvang je begin maart bericht over je nieuwe tickets.
Kaarten
  • Scapino Ballet Rotterdam

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 26,50 Incl. drankje en garderobe

    Scapino Ballet Rotterdam Grote Zaal 26.50