Pieternel

All Night Cafe

theaterconcert
Pieternel heeft een gevarieerd muzikaal programma samengesteld, waarin het rijke geluid van Nashville centraal staat. Ze speelt samen met gitarist Leon Sibum muziek van hedendaagse artiesten als Chris Stapleton, John Mayer en Lucius, maar ook klassiekers uit het country, folk en bluegrass songbook. Dolly Parton, Miranda Lambert en Bonnie Raitt passeren zeker de revue. All Night Cafe is een feest van herkenning, een niet te missen avond uit.

Anno 2020 roept countrymuziek meer beelden op dan alleen die van een verlaten prairie, galopperende paarden en stoere cowboys. Anno 2020 is het genre synoniem voor uitverkochte stadions, grote hits en glansrijke carrières. En niet alleen op de Amerikaanse bakermat. Ook Nederland kent een grote subcultuur van fanatieke countryliefhebbers. Zij stonden aan de basis van het succes van bijvoorbeeld Douwe Bob en aanstormend talent Pieternel Osinga.

Geïnspireerd door artiesten als Dolly Parton, Loretta Lynn, Miranda Lambert en John Mayer, nam Pieternel haar debuutalbum 'Roosevelt Island' grotendeels op in Nashville. De CD werd enthousiast ontvangen. Ze speelde dan ook in radioprogramma’s als TROS Muziekcafé, Countdown Café en op Radio 5. Ook trad ze o.a. op in een uitverkocht Bitterzoet in Amsterdam. Nu is het tijd voor haar nieuwste troef: de theaters, waar ze tussen al die prachtige songs door gepassioneerd vertelt over haar belevenissen in de Verenigde Staten.
Kaarten
  • Pieternel

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 Incl. drankje en garderobe

    Pieternel Kleine Zaal 19.50