Panama Pictures

The Future is not what it used to be

theater Uitverkocht

Meeslepende dans, acrobatiek en livemuziek.

Alles is voortdurend in beweging. Niets blijft ooit hetzelfde, ook al is niet elke verandering waarneembaar. We kunnen de klok niet stilzetten. De uren ontglippen ons vaak, maar lijken op andere momenten weer elastisch. We zijn bang de tijd te verliezen. Maar gaat tijd wel voorbij, bestaan de uren wel buiten onszelf?

Zwevende objecten vormen een surrealistisch en poëtisch universum. Op afgebrokkelde fragmenten, gestold in de tijd, balanceren de performers hoog in de lucht. Boven de gapende afgrond ontrafelen ze de samenhang tussen tijd en zwaartekracht. Zonder houvast begeven ze zich in het luchtledige. Voorbij alle zekerheden omarmen ze het risico en spelen ze met onze waarneming van de tijd.

Choreograaf Pia Meuthen en haar performers maken met The Future is not what it used to be een fysieke en zintuiglijke voorstelling over het mysterie van de tijd. Ze tonen het verlangen van de mens om samenhang te creëren in een gefragmenteerde wereld, om het verleden niet te verliezen, om grip te krijgen op de toekomst en op te gaan in het moment. 

The Future is not what it used to be is een ode aan het ongewisse en onvoltooide,
aan het in wording zijnde en nog niet bepaalde.

Compositie Strijbos & Van Rijswijk, Davide Bellotta
Livemuziek: Davide Bellotta

Deze voorstelling wordt gespeeld voor maximaal 30 mensen.

Kaarten
  • Panama Pictures

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 16,00 Excl.drankje

    Panama Pictures Kleine Zaal Uitverkocht 16.00