Orkater/De Nieuwkomers | More Dogs

Real Boys

muziektheater

Een tragikomische ontsnappingspoging uit de kunstmatigheid van ons bestaan.

More Dogs ziet de wereld om zich heen steeds kunstmatiger worden en kijkt er gefascineerd naar, maar wel met enige argwaan. Verward over wat nog langer ‘echt’ is en wat niet, wordt de drang naar een oprechte ervaring of iets authentieks groter. Vijf Pinokkio’s proberen echte jongens te worden. In een geflipt libretto bezingen ze genderfluïditeit, popcultuur, online profilering en labovlees maar ook liefde, fake-news en Pinokkio's queeste. In REAL BOYS vechten ze met het ‘fake’ spektakel dat hen omringt.

More Dogs is een Belgisch collectief van schrijvers, makers, spelers en muzikanten. Ze studeerden samen drama aan het Conservatorium van Antwerpen. Afzonderlijk zijn ze actief in het Belgische theater- en muzieklandschap. Bij Orkater/De Nieuwkomers maakten zij eerder de voorstelling Zeitgeber. Orkater/De Nieuwkomers, het talentontwikkelingsprogramma van Orkater, biedt jonge opgeleide muzikanten en theatermakers de gelegenheid hun ideeën om te zetten in muziektheatervoorstellingen die gespeeld worden in kleine zalen en op festivals. 

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur!
Kies uit 8 bijzondere producties je eigen serie van 3 voorstellingen en betaal slechts € 30 (dus € 10 per voorstelling). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.

Deze voorstelling is verplaatst van 23 oktober 2020 naar 12 februari 2021. Oude tickets blijven geldig.
Kaarten
  • Orkater/De Nieuwkomers | More Dogs

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 16,00 Excl.drankje

    Orkater/De Nieuwkomers | More Dogs Kleine Zaal 16.00