Olga Zuiderhoek

Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek

toneel Nieuwe datum wordt n.n.b.
Helaas is deze voorstelling om gezondheidsredenen afgelast. Er wordt gekeken naar een nieuwe datum. Kaarthouders ontvangen hierover spoedig meer informatie.

Olga Zuiderhoek heeft de leukste muziekverzameling van Nederland. Haar man, componist Willem Breuker (1944-2010), verzamelde uiteenlopende soorten muziek. Zijn verzameling leerde haar hartverscheurende én grappige liederen kennen. Liederen die haar hielpen de 20ste eeuw beter te begrijpen. Toch is er ook veel dat ze niet kan begrijpen. Olga vertelt haar verhaal aan de hand van liedjes die haar nooit in de steek lieten. Liedjes van en door Louis Davids, Dirk Witte, Pisuisse, Johnny & Jones, Ischa Meijer en Willem Wilmink. Soms zingt Olga ze zelf en anders zingt ze mee. Liedjes, voor velen onbekend, maar waar we apetrots op mogen zijn.

Kortom, een show van Olga onder de titel Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek, naar het refrein van Wintertenen, luizen en eczeem, een lied van haar beste vriend Ischa Meijer. Het wordt een persoonlijk relaas. En! Er valt ook te lachen.
Kaarten
  • Olga Zuiderhoek

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 Excl.drankje

    Olga Zuiderhoek Kleine Zaal Nieuwe datum wordt n.n.b. 19.50