OG3NE

Sweet Harmony Tour UNPLUGGED

theaterconcert Bestel kaarten
De dames van OG3NE keren weer terug in het theater met de SWEET HARMONY TOUR, maar in een speciale coronaproof UNPLUGGED versie, waarbij je op 1,5 meter optimaal gaat genieten!

Door corona werd in maart 2020 de tournee abrupt afgebroken. Toch ontstond er iets moois. Tijdens de maanden van corona-isolatie wisten de dames van OG3NE met ‘Home Isolation Video’s’ wekelijks miljoenen mensen te betoveren. Wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. Liefst twee maal bejubelde niemand minder dan Dolly Parton de dames voor hun versie van ‘Jolene’.
 
Alle ‘Home Isolation’ video’s behaalden miljoenen streams en de 3 EP’s behaalde de nummer 1 positie van de albumlijst. Vanuit een coronaproof studio gaven zij online drie succesvolle ‘Home Isolation Concerts’. Door het explosieve succes van de ‘Home Isolation’ video’s, de coronamaatregelen (1,5 meter regeling) en de vraag naar tickets is de tournee aangepast en flink uitgebreid met extra voorstellingen.

De dames gaan voor het eerst UNPLUGGED on tour, waarbij de bijzondere vocale kwaliteiten nog meer ruimte krijgen. Vanzelfsprekend zullen de ‘Home Isolation' successen in de show niet ontbreken. Na lange tijd zijn ze dan eindelijk weer in het theater te bewonderen… de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met de SWEET HARMONY TOUR UNPLUGGED.
Kaarten
 • OG3NE

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 35,00 Incl. drankje en garderobe

  OG3NE Grote Zaal 35.00
 • OG3NE

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 35,00 Incl. drankje en garderobe

  OG3NE Grote Zaal 35.00