Nederlands Philharmonisch Orkest

Feestconcert

klassiek
Zoals ieder jaar luidt het Nederlands Philharmonisch Orkest de feestdagen in met een spetterend Feestconcert.

Als de feestdagen in aantocht zijn, is het ook feest bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Traditiegetrouw geven zij in deze tijd een groots en spectaculair feestconcert. Het programma is nog een verrassing… Maar het wordt weer een prachtige manier om het jaar af te sluiten.

Kent u die spanning, als familie of vrienden een verrassing voor u in petto hebben? U gaat iets moois beleven, maar u heeft geen idee wat en iedereen lacht u geheimzinnig toe. Zo ook de musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Zij nodigen u van harte uit om in het volste vertrouwen naar het concert te gaan en rustig af te wachten op de dingen die zullen komen. Maar wat dat is, dat blijft nog even een verrassing; dat merkt u vanzelf wel. Het feestconcert is altijd een vrolijk hoogtepunt uit het seizoen waarmee het jaar feestelijk uitgeluid wordt. Toch een klein tipje van de sluier? Wat dacht u van walsen van Strauss?

Met korting naar Nederlands Philharmonisch Orkest en Nederlands Kamerorkest
Ben je een liefhebber van het Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkest? Of wil je graag eens kennismaken? Profiteer dan van een mooie korting. Bij twee concerten ontvang je € 2,50 korting per kaartje. Bestel je er drie, dan ontvang je € 5,- korting per kaartje. En koop je vier concerten, dan loopt de korting op tot € 7,50 per kaartje. De korting geldt alleen voor de normaal-prijs (niet voor CJP en Kind-prijs) en wordt automatisch verrekend in het winkelmandje. Bekijk hier alle concerten.

CJP tot 30
Tot 30 jaar kun je gebruik maken van de CJP-prijs bij dit concert.
Kaarten
  • Nederlands Philharmonisch Orkest

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 35,00
    PrijsCJP € 15,00 incl. drankje en garderobe

    Nederlands Philharmonisch Orkest Grote Zaal 35.00